Drag pãrinte sau viitor pãrinte,

In postura de pediatri, dar mai ales de mame, știm cât de grea poate sa fie meseria de părinte, mai ales la început. Avalanșa de noțiuni, informații, sfaturi primite de la specialiști, membrii familiei sau chiar din online pune o presiune imensă pe umerii tăi. Te rugăm să găsești în site-ul nostru de educație medicală dedicat părinților un sprijin pentru înțelegerea cunoștințelor de bază privind sănătatea copilului tău. Acestea te-ar putea ajuta în luarea deciziilor adecvate atunci când este vorba de prevenția bolilor șI siguranța copilului tău. Ne dorim să venim cu informații medicale de interes pentru tine, bibliografia noastră având bază știițifică, cu cele mai noi informații medicale. Sperăm ca articolele șI postările noastre din social media să vină în completarea celor oferite la consultația medicală șI să găsești răspunsuri la întrebările tale.

Viziune

Busola pediatrică a apărut datorită copiilor noștri și iubirii de meserie. Noi însene ne-am confruntat cu probleme uneori minore, alteori mai dificile, la primul bebe sau în practica noastră medicală. Navigam si suntem alaturi de tine in aceasta calatorie, oferindu-ti o busola: informatii medicale corecte si actualizate.
Echipa a avut un parcurs complex până am ajuns la o formulă stabilă. În prezent aceasta este formată din 2 medici specialiști pediatri, 2 rezidenți pediatri, curând viitori specialiști și 2 parteneri medicali care ne sunt alături în discuțiile echipei și sunt la fel de implicați: un medic specialist de psihiatrie pediatrică și un medic rezident de dermatologie.

Misiune

Ne dorim ca părintele să preia informația medicală direct de la specialiști din domeniu. Siguranța copilului și prevenția bolilor și accidentelor sunt deosebit de importante și sunt subiecte des abordate de noi. Pe lângă acestea, veți găsi articole legate de creșterea și dezvoltarea copilului, noțiuni de puericultură, alăptare, diversificare și nutriție și alte subiecte de interes pediatric.

Valori

Munca în echipă, medicina bazată pe dovezi și informația medicală la zi sunt primordiale pentru noi. Pe acest site vei găsi informații de actualitate, verificată de membrii echipei noastre, cu sursă bibliografică știițifică.

Lecturã plãcutã si mult succes în meseria de pãrinte!